Over ons

Viagra kopen online is een zogenaamde affiliate website over medicijnen. Dat betekent dat wij via onze website de artikelen promoten van online aanbieders van medicijnen. Wij verkopen zelf dus geen medicijnen. Zodra u op onze website doorklikt op een bepaald product, dan wordt u doorverwezen naar de website van de aanbieder waar u het product kunt bestellen en afrekenen. Voor elk artikel dat via onze website uiteindelijk wordt verkocht ontvangen wij een commissie.

Wij werken alleen met gerenommeerde en betrouwbare aanbieders van medicijnen, zoals Dokteronline.com.

Indien u een medicijn wilt bestellen waar een recept voor nodig is, dan dient u tijdens uw bestelling een zogenaamde medische anamnese vragenlijst in te vullen met vragen die normaal gesproken uw huisarts zou stellen. Op basis van deze vragenlijst schrijft een onafhankelijke en deskundige arts voor u een recept uit, mits de arts dit uiteraard verantwoordelijk acht. Dit recept wordt vervolgens door een apotheek klaar gezet en bij u thuis afgeleverd.

We doen ons uiterste best om deze website zo actueel, volledig en juist mogelijk te houden. Heeft u desondanks toch een foutje ontdekt, dan kunt u dit doorgeven via het contactformulier. Ook voor overige vragen of opmerkingen kunt u dit contactformulier gebruiken. Wij streven ernaar zo snel mogelijk te reageren.